Jdi na obsah Jdi na menu
 


Středa večer

Tak se nám ten den nakonec vydařil. Po obědě ještě dlouho pršelo, proto se po svačině pořádala u Lotranda loupežnická párty s diskotékou. Když se konečně mraky rozestoupily a  vysvitlo sluníčko, vyšli jme na vycházku směr Žalý. Tady v lese  malí loupežníci hledali karty v barvách svého týmu a přiřazovali je do fólií ke stejné kartě. Překvapivě jsme našli všechny karty a nezpůsobili jsme v lese ekologickou katastrofu. Cestou jsme ještě objevili zraněného slepýše, kterému se nakonec utrhl konec ocásku. Tento zážitek je hojně nakreslen i v sešitech malých loupežníků, tak se neděstesmiley.

Mějte se fajn, jdeme zapisovat do sešitků a tajně přišívat knoflíky na loupežnické klobouky. S+S+K+A

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Toníkovi Burešovi

babi Vlasta a děda Jiří,25. 5. 2022 22:16

Dnes ve čtvrtek má být pěkně. To jistě půjdete na výlet. . Když jsem byla s dětmi na ŠvP, byla Tvoje mamka také s námi. A moc pěkně malovala, Ani se nepoznalo, že ještě nechodí do školy a ty moje děti už byly prvňáky. Až přijedeš všechno mně budeš vyprávět. Těším se.

Loupežník Bruno

Koderlovi,25. 5. 2022 22:10

Moc zdravíme loupežníka Bruníka a celou jeho partu loupežníků! Paráda, jaké máte zážitky a jak se vypořádáváte s nepříznivým počasím. Koc se těšíme na vyprávění! A zítra už jen sluníčko!! Krásný den přeje mamka, taťka, Alex a Samuel